Bokcirkel för 4:an till måndag den 23 april

Denna vecka läser vi kapitel 22-27 (s 108-128) i boken. Här är dina uppgifter:

 1. Bianca och mormor skapar oreda i Pentagons laboratorium. Vad är det de gör?
 2. Det gick inte riktigt som mormor och Bianca hade tänkt sig. Berätta!
 3. Vad vet du nu om David Cooper, Biancas pappa?

9 reaktion på “Bokcirkel för 4:an till måndag den 23 april

 1. 1. Mormor och Bianca släpper ut försöksdjuren.

  2. Wolf sätter på sprinklersystemet och Bianca gömmer sig bakom ett bord medans mormor och mamma blir synliga. Dom blir fångade.

  3. Han visste inte att Bianca var hans barn. David är egentligen snäll. Han hade tänkt att fria till Biancas mamma på stranden i Hawaii.
  /Emmie Tamanna Margita Mårsén 😃

 2. 1. Mormor tar på sig en labb rock och skyddsglasögon och leker med grejerna där jag kommer inte ihåg om det var Bianca eller mormor men någon av dom släpper djuren fri.

 3. 1. Dom släppts ut alla djur och slår ner menisker och dom befriar mamma och syndar sig där ifrån då tänder Wolf en tändare uppe i taket

 4. 2. När Bianca skulle gå till presidenten så va hon där ett tag och sedan så sa Presidebten okej låt gå och då sa han på ett vilkor om du gör dig osynlig igen långsamt och då tog Presidenten tar i Bianca hand led och höll i den hårt

 5. 1. De släpper försöksdjuren fria, och de gör kaus.

  2. ( Jag skriver lite av slutet ) Jag mormor och mamma sprang ut i korridoren, på väg ut ur vita huset. Wolf Strong befallde att någon skulle ge honom en stol
  ” FORT! ” Han ställde sig på den och fick ett ondskefullt leende. han tog upp en tändare ur sin ficka. Jag förstod vad han tänkte göra. ” AKTA! ” skrek jag till mamma och mormor, de vände sig om medan Wolf höll tändaren över en brandvarnare. Vi sprang för livet, sedan såg jag inte vad som hände med de.
  Jag sprang in i ( jag tror ) Wolfs arbetsrum, jag satt mig under hans skrivbord,
  jag tänkte byta gömställe innan Wolf kom in nynnandes på en glad visa…..

  3. Ja Shit! Jag tror faktiskt att det bara ( bara och bara? ) blev ett missförstånd vad som har hänt med ” mamma ” och ” pappa ”, jag tror han är snäll faktiskt, för han sa ju bland annat att han ( kortare sagt ) ville överraska henne med en resa till Hawaii, och fria till henne på en strand. Och den där som han pratade med var en som skulle viga de om de skulle gifta sig. Och att han inte ville vara med i den där grupp saki-mojsen för att han kände någon som var osynlig, utan för att han kanske skulle få möjligheten att träffa ” mamma ”.

 6. 2. Wolf gjorde så att brand larmet gick igång och då sprutade det vatten från taket och då blev de synliga men Bianca kom undan men mamma och mormor blev tillfångatagna.
  3. David tänkte bjuda med Biancas mamma på en resa till Hawaii och på stranden så skulle han fria

 7. 1. Dom släpper ut apor och mössen.
  2. De skulle rädda mamma men då blev mormor tagen av dom och sen blev Bianca också tagen av presidenten.
  3. Att han jobbar för presidenten.

 8. 1. Dom sleper ut djuren

  2. Mamman blev tagen sen så blev mormorn det sen så blev Bianca

  3. Att han är Biancas mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *