10 reaktion på “Bokcirkel för 4:an till måndag den 12 februari

 1. Isabelle och Frida ser Reine sitta nedanför vid garaget och blöda i huvudet. Sedan så ringer dom till Christofers pappa och sedan kommer det en ambulans. Dagen efter så ringer dom till sjukhuset och kollar hur Reine är. Sedan så beretar hon för sin mamma att hon har tjuv rökt och sedan så cyklar hon hem till isabelle och kollar ifall hon också hade blivit vittne.Nej inte vad jag kommer på nu

 2. När dom uppnade dören så var ju tok Reine där och han sa kan jag få ett par tändstickor och sen skrek Isabell och dom stängde dören och släkte hela huset och ringde sedan Christofer och Peter och Christofer kom och hjälpte dom med Reine Larsson dom vågade inte släppa in Reine själv men när Peter kom så sprang Frida och hämta alla filtar och täcken dom hade och mammas hårhanduk men Frida sa att det var ju i nöd så det spelar ingen roll om den blir förstörd eller inte det sista Reine Larson sa det var Flickor Flickor undra vad han menade med det ?👍

 3. 2.Frida och Isabell berättar äntligen och Nu är allt hyfsat bra igen när Isabell och Frida ringer till sjukhuset så brättat hon att han mår bra och att han pratar mycket om flickor men det är inte så konstigt efter som att det var två flickor som räddade hans liv sa den där tjejen som svarade när dom ringde.
  3. Jag undrar värkligen om det var don eller om det inte var don som sat igång den andra branden 💫🌟

 4. 1. Reine Larson sat utanför garaget och väntade. Till slut så kom ambulansen och hämtade Reine Larson.
  2. Isabell och Frida har nu äntligen brättat för polisen och när Frida brättade för sin mamma så blev hon jätte sur och Frida sa att hon aldrig skulle komma tillbaka men Fanny stoppade henne och då gick Frida in igen. Då hade mamma lungnat ner sig och när dom hade blivit vänner så gick Frida till Isabell och då såg hon att dom Stog och kramades så då skyndade sig Frida hem igen för dom inte skulle se henne
  3. Nej

 5. 1. Bensindunken är inte kvar, dem hittar Reine ute, han blöder i huvudet. Och han mumlar ” Flickor ” ofta, han är is-kall, han får åka till sjukhuset.

  2. Dem undrar ju vem som då har brutit upp om det inte var Reine, dom ringer till sjukhuset och undrar om han mår bra
  ” han mår efter omständigheterna väl. ”.
  När frida kommer hem efter skolan så ser hon sin mamma, Frida säger det, att hon har rökt, Fridas mamma blir jätte arg,
  Frida vill rymma, hon har packat kläder,
  Fanny vägrar, hon skulle inte kunna leva utan henne, tillslut så kramas Frida och hennes mamma varandra, men Isabelle
  Frida skundar sig till henne, tänk så har Isabelle blivit slagen av hennes pappa,
  När hon kommer fram så ser hon att hennes mamma och pappa och Isabel kramas Frida vill absolut inte störa.

  3. Jag förklarar, sida 101….?
  Annars är det inget.😊

 6. 1. Vi har fått reda på att tok-Reine får åka in på sjukhuset och om inte Frida och izabell hadde hjälpt han. Izabell och Frida får syn på att Fridas pappas bensindunk inte är kvar.

  .2 Vi får veta att Frida är kallad som vittne för branden. Frida cyklar fort som attan och ska fråga om hon är kallad som vittne men när hon kommer fram ser hon izabell hennes mamma och pappa sitt i soffan och kramas.

  3. Vems brända ben var de jag vill veta nu!!!!

 7. 1. Reine väser att han behöver tändstickor Frida stänger dörren med en smäll och ropar släck överallt. Reine sätter sig utanför garaget och Frida ringer till Christoffers pappa båda kommer och Isabelle ringer ambulans dom tar Reine till sjukhuset.

  Reine mår bra han pratar mycket om Isabelle och Frida när Frida kommer hem efter skolan så väntar mamma på henne mamma säger att Frida är kallad som vittne till en brand. Frida berättar att hon och Isabelle har tjuvrökt och sen packar Frida väskan och går Fanny försöker stoppa henne och hon går in och lämnar väskan sen cyklar hon till Isabelle.

  3. Vad som kommer hända hemma hos Isabelle och om hennes pappa kommer att slå Isabelle om han får veta.
  /Emmie Tamana Margita Mårsén

 8. 2. Isabell tänker hemska tankar om vem som kan ha brunnit ner. Frida berättar för sin mamma om att de har tjuvrökt. 3. Jag funderar på vem som har brunnit där inne, och vem som har försökt ta sig in i huset

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *